Info

Ideoi, tuotteista, markkinoi, kasva!

FRUSH on paketti päivänpolttavia puheenvuoroja, toiminnallisia työpajoja sekä tietysti pitsausta. Tapahtuman tavoitteena on kiihdyttää startup-yritysten kehitystä sekä ideoida ja edistää uutta kiertotalouden toimintaa.

FRUSH kokoaa yhteen kiertotaloutta toteuttavia yrityksiä ja toimintamalleja ympäri Suomen. Tapahtuma on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: kasvuhakuisille yrittäjille, startupeille, rahoittajille, kunnille, alan opiskelijoille sekä tutkimuslaitoksille.

FRUSH on loistava mahdollisuus verkostoitua, löytää rahoitusta sekä kuulla kiertotalouden uusimmista tuulista suoraan alan asiantuntijoilta. Verkostoitumisen tehostamiseksi tapahtumassa on käytössä Brella-verkostoitumissovellus. Päätoteuttajana toimii Hämeen ammattikorkeakoulu Oy ja hankkeen rahoituksessa ovat lisäksi mukana Hämeen liitto, Forssan kaupunki ja SEUTU-ohjelma.

FRUSH järjestetään pilottina Forssan Kehräämöllä Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa. Tarkempi ohjelma päivittyy jatkuvasti. Jos haluat yrityksesi esille tapahtumaan tai osallistua ohjelman tuotantoon, ota yhteyttä! Tapahtuma on maksuton ja ruokailut omakustanteisia – ilmoittaudu nyt!

Käytä verkostoitumistyökalua!

Optimoidaksemme sinun tapahtumaan investoimasi ajan teemme yhteistyötä Brella verkostoitumistyökalun kanssa. Kirjaudu Brellaan ja sovi tapaamiset jo ennakkoon haluamiesi ihmisten kanssa. Ihmiset arvostavat verkkopalveluiden helppokäyttöisyyttä ja profiilin luominen Brellaan on todella vaivatonta ja helppoa. Lisää Brellasta >>

KIRJAUTUMISLINKKI WEB VERSIOON: https://app.brella.io/frush2017?locale=fi

JOIN CODE APPLIKAATIOON: frush2017

Oletko jo mukana? 

Katso ilmoittautumisohjeet >>

 

Tutustu alla olevaan FRUSH-esitteeseen ja tilaa ilmaiseksi osoitteesta info@frush.fi otsikolla FRUSH-esite.