Info

Ideoi, tuotteista, markkinoi, kasva!

FRUSH on paketti päivänpolttavia puheenvuoroja, toiminnallisia työpajoja sekä tietysti pitsausta. Tapahtuman tavoitteena on kiihdyttää kasvu- ja startup-yritysten kehitystä sekä ideoida ja edistää uutta kiertotalouden toimintaa.

FRUSH kokoaa yhteen kiertotaloutta toteuttavia yrityksiä ja toimintamalleja ympäri Suomen. Tapahtuma on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: kasvuhakuisille yrittäjille, startupeille, rahoittajille, kunnille, alan opiskelijoille sekä tutkimuslaitoksille.

FRUSH on loistava mahdollisuus verkostoitua, löytää rahoitusta sekä kuulla kiertotalouden uusimmista tuulista suoraan alan asiantuntijoilta. Päätoteuttajana toimii Hämeen ammattikorkeakoulu Oy ja Forssan Yrityskehitys Oy ja hankkeen rahoituksessa ovat lisäksi mukana Hämeen liitto, Forssan kaupunki ja SEUTU-ohjelma.

FRUSH järjestettiin pilottina 2017 Forssan Kehräämöllä Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa. Tapahtuma järjestetään samalla paikalla uudelleen 19.-20.9.2018. Tarkempi ohjelma päivittyy jatkuvasti. Jos haluat yrityksesi esille tapahtumaan tai osallistua ohjelman tuotantoon, ota yhteyttä!

Oletko jo mukana?  FRUSH TULEE TAAS 19.-20.9.2018!

Käytä verkostoitumistyökalua!

Optimoidaksemme sinun tapahtumaan investoimasi ajan teemme yhteistyötä Brella verkostoitumistyökalun kanssa. Kirjaudu Brellaan ja sovi tapaamiset jo ennakkoon haluamiesi ihmisten kanssa. Ihmiset arvostavat verkkopalveluiden helppokäyttöisyyttä ja profiilin luominen Brellaan on todella vaivatonta ja helppoa. Lisää Brellasta >>

KIRJAUTUMISLINKKI WEB VERSIOON: https://app.brella.io/frush2017?locale=fi

JOIN CODE APPLIKAATIOON: frush2017