Ohjelma

FRUSH 2018 | Tapahtuma järjestetään toista kertaa 19.-20.9.2018.

Tiedossa jälleen pitsauskilpailu, paneelikeskustelua, asiantuntijapuheenvuoroja, pitsaustyöpajaa… Mukana tänä vuonna europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen, Envor Group Oy, Ramboll Finland Oy, Business Finland, Sitra ja paljon muuta!

Ohjelma 2018 päivittyy lähempänä tapahtumaa.

 

 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FRUSH 2017 ohjelmaa

FRUSH-tapahtuman ohjelmassa on lähestytty kiertotalouden liiketoiminnan kehittämistä monelta eri kannalta. Nykyisille, toimiville yrityksille on suunnattu tietoiskuja trendeistä ja ilmiöistä  sekä niiden vaikutuksesta asiakastarpeiden muutokseen ja EU:n toiminnan painopisteistä sekä näköpiirissä olevista kehityssuunnista. Lisäksi tapahtumassa järjestetään innovaatiotyöpaja, ja siellä voi miettiä ratkaisuja omien, havaittujen kehittämiskohteiden ympärille, tai käyttää erilaisia innovaatiotekniikoita uuden liikeidean havaitsemiseen.

Kaupunkien ja kuntien aluekehittäminen on vahvasti esillä ja siitä kuullaan kiinnostavia esimerkkejä rakentamisen, hankintatoimen ja kaupunkisuunnittelun näkökulmista. Tutkimus- ja koulutusalojen edustajat ja opiskelijat ovat kiinnostuneita yritysten näkökulmista ja kehittämiskohteista.

Uusien, vielä tutkimattomien liiketoimintaideoiden löytämiseksi ja vauhdittamiseksi FRUSH- tapahtumassa järjestetään pitsauskisa. Kiertotalouden uudet liiketoimintaideat ovat tärkeitä koko Suomelle.  Alan toimijoiden täytyy löytää toisensa. Siihen ensimmäistä kertaa järjestettävä Frush antaa hyvä mahdollisuuden.

Katso ohjelmainfo 2017 >>