Brella – verkoistoitumissovellus

Haluamme mahdollistaa sinulle arvokkaita kohtaamisia tapahtumassamme mahdollisimman paljon.

Optimoidaksemme sinun tapahtumaan investoimasi ajan teemme yhteistyötä Brella verkostoitumistyökalun kanssa. Kirjaudu Brellaan ja sovi tapaamiset jo ennakkoon haluamiesi ihmisten kanssa. Ihmiset arvostavat verkkopalveluiden helppokäyttöisyyttä ja profiilin luominen Brellaan on todella vaivatonta ja helppoa.

KIRJAUTUMISLINKKI WEB VERSIOON: https://app.brella.io/frush2017?locale=fi

JOIN CODE APPLIKAATIOON: frush2017

 

OHJEITA

1. Kirjautuminen vie alle minuutin
Profiilisi perustietoineen luodaan automaattisesti, kun kirjaudut LinkedIn, Google tai Facebook –tunnuksilla. Voit luoda halutessasi myös Brella-profiilin. Voit ladata myös Brella-applikaation, joka toimii iOS- ja Android –laitteilla.

JOIN CODE APPLIKAATIOON: frush2017
KIRJAUTUMISLINKKI WEB VERSIOON: https://app.brella.io/frush2017?locale=fi

Psst.. Web ja applikaatiot ovat synkronoitu keskenään, joten voit käyttää molempia ja tietoja ei tarvitse täyttää kuin toiseen.

2. Vastaa muutamaan simppeliin kysymykseen
Minkälaisia mielenkiinnonkohteita sinulla on, mitä palveluita etsit/tarjoat, minkälaisten aihepiirien ympärillä haluaisit käydä keskustelua jne. Näiden vastausten pohjalta algoritmimme pystyy matchaamaan sinut muiden osallistujien kanssa ja ehdottamaan sinulle juuri niitä oikeita henkilöitä.

3. Ehdota ja sovi tapaamisia, keskustele muiden kanssa
Ehdota tapaamista sinulle sopivaan ajankohtaan. Voit tavata joko tapaamisalueella tai sopia tapaamiselle vapaasti paikan applikaation sisällä toimivan chatin avulla – chat toimii parhaiten applikaatiota käytettäessä, jolloin saat uusista tapaamisehdotuksista ja viesteistä notifikaation suoraan puhelimeesi. Jos tapahtumassa on pöydällinen tapaamisalue käytössä niin järjestelmä antaa sinulle automaattisesti vapaan pöydän numeron tapaamisalueelta

4. Aikataulu on täysin hallittavissa
Aikasi on arvokasta, jonka vuoksi kontrolloit aikatauluasi henkilökohtaisesti. Emme pakota ketään tapaamaan toisia, joten tapaamispyyntöjä voi myös
perua – haluamme tapaamisissa kohtaavaan kaksi ihmistä, jotka aidosti haluavat tavata toisensa.
Jos et ole tavoitettavissa tiettynä aikana, voit vapaasti blokata tietyt ajankohdat kalenteristasi, jolloin näihin ei voida ehdottaa sinulle tapaamisia. Kannustamme personoimaan tapaamispyynnöt, jotta luot paremman ensi vaikutelman. Näin tapaaminen on myös tehokkaampi, kun agenda on jo selvillä. Agendaa voidaan tarkentaa jo ennen tapahtumaa myös chatin avulla.

 

Ohjelman aikataulu >>

Ohjelmainfo >>