FRUSH kilpailuttaa parhaat liikeideat

Tiedote 17.8.2018

BISNEKSEEN TARVITAAN VIISASTA AJATTELUA

 

Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma FRUSH tuo esille uusia liikeideoita ja antaa konkreettisia vinkkejä kiertotalouden hyödyntämiseen bisneksessä. FRUSH järjestetään nyt toista kertaa Forssassa 19.-20. syyskuuta Hämeen ammattikorkeakoulun ja Forssan Yrityskehitys Oy:n yhteistyönä.

Uusia liikeideoita etsitään pitsauskisan avulla, johon harjoitellaan etukäteen erityisessä pitsaustyöpajassa. Kuka tahansa voi ilmoittautua omalla liikeideallaan mukaan kisaan. Haku päättyy syyskuun 7. päivä. Kolmeminuuttiset pitsit esitetään tuomaristolle, johon kuuluvat Sitran kiertotalouden asiantuntija Merja Rehn, enkelisijoittaja Juha Siitonen Optistock Oy:stä, SLUSH-tapahtuman Head of Startup Operations Eetu Valjakka ja pääomasijoittaja Kustaa Valtonen Mavaconsult Oy:stä.

Pitsauskilpailu järjestettiin myös viime vuonna, jolloin sen voitti Jospak Oy lähes muovittomalla elintarvikepakkauksellaan.

– Jospak erottui viime vuonna siinä, että se etsi ratkaisua suureen globaaliin ongelmaan eli turhaan muovijätteeseen. Kilpailuun osallistuminen tuo näkyvyyttä ja sparraus yrityksen esittelyyn tuo esiintymiskokemusta aloittavalle startupeille, toteaa Sitran Merja Rehn, joka istui myös viime vuonna kilpailun tuomaristossa.

 

KONKREETTISIA VINKKEJÄ KASVUPAJASTA

 

FRUSH-tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Kiertotalouden Kasvupaja, joka tarjoaa osallistujille ideoita ja ajatuksia kiertotalouden hyödyntämisessä bisneksessä sekä apuja ja verkostoja oman bisneksen kehittämiseen.

Kasvupajan tarjoaa Sitra yhteistyössä Kasvu Openin kanssa. Kasvu Open on Suomen suurin pk-yritysten kasvukilpailu, joka sparraa vuosittain noin 400 yritystä kasvun polulle. Kasvupajaan voi ilmoittautua mukaan kaikki, jotka haluavat vahvistusta omalle kasvusuunnitelmalleen tai työkaluja ja ideoita kasvun alkuvaiheisiin. Kasvupaja toimii hyvänä lämmittelynä myös varsinaiseen kasvukilpailuun osallistumiselle.

FRUSH kokoaa yhteen kiertotaloutta toteuttavia yrityksiä ja toimintamalleja ympäri Suomen. Tapahtuma on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: kasvuhakuisille yrityksille, startupeille, rahoittajille, kunnille, alan opiskelijoille sekä tutkimuslaitoksille.

FRUSH-tapahtuma Forssan Kehräämöllä Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa 19.-20.9.2018. Lisätietoa ja päivittyvä ohjelma osoitteessa frush.fi. Osallistuminen tapahtumaan ja kilpailuihin ovat maksuttomia. Myös maksuttomia ständipaikkoja voi tiedustella osoitteesta info@frush.fi.

 

Lisätietoja tapahtuman osalta: Forssan Yrityskehitys Oy:n yrityskehittäjä Timo Kärkkäinen, puhelin 050 336 7872. Lisätietoja kasvupajasta: Kasvu Open, Janne Roiha 044 034 2179.

 

 

Tiedotteet >>