PITSAUSKILPAILU – FRUSHED 2019

Tiedote 9.7.2019

Paras pitsaus lunastaa paikan Slushissa

FRUSH ETSII MAAILMAN KESTÄVÄMMÄKSI TEKEVIÄ LIIKEIDEOITA

Elintarvikepakkaus, jossa on 85 prosenttia vähemmän muovia kuin perinteisissä pakkauksissa. Sivusto, jossa myydään 20–90 prosentin alennuksella poisto- tai parasta ennen päiväyksen äskettäin ylittäneitä päivittäistavaroita. Siinä kaksi esimerkkiä kestävän kehityksen liikeideoista. Esimerkit ovat myös FRUSH-tapahtuman pitsauskilpailun edellisvuosien voittajat.

Uusia kiertotalouteen liittyviä liikeideoita etsitään tänäkin vuonna FRUSHissa. Parhailla pitsauksilla on mahdollisuus lunastaa Startup-passi Slushiin eli suora ponnahduslauta suurempaan näkyvyyteen ja rahoittajien tietoisuuteen, mikäli kilpailijat ylittävät vaaditun tason. Kilpailun kaksi parasta saa passit maksutta.

–Slushin Startup -passi on erinomainen palkinto, sillä niitä paikkoja pitää hakea. Tässä tapauksessa voittajilla on suora pääsy suuremmalle areenalle, varainhankintakierrokselle, toimittajien haastateltavaksi ja osaksi suurta verkostoa, kertoo Forssan yrityskehityksen yrityskehittäjä Timo Kärkkäinen.

Pitsauskisan tuomaristossa ovat kasvuyrittäjä ja enkelisijoittaja Juha Siitonen, yrittäjä Jari Stenberg, pääomasijoittaja Kustaa Valtonen, Slush-tapahtuman kestävästä kehityksestä ja ympäristöarvoista vastaava Anna Pakkala ja vastuullista kuluttamista tutkiva Sonja Lahtinen.

ILMOITTAUTUMINEN AVOINNA ELOKUUN LOPPUUN ASTI

Pitsauskilpailuun hakeminen on helppoa, sen voi tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@frush.fi. Aikaa ilmoittautumiseen on elokuun 30. päivään asti.

– Viime vuonna kilpailussa oli jo todella kova taso. Kilpailu on loistava mahdollisuus päästä asiantuntevan tuomariston eteen testauttamaan liikeideansa.  Samalla joutuu harjoittelemaan pitsauspuhetta, joka on startup -yrittäjälle erittäin tärkeä taito, Kärkkäinen sanoo.

Pitsauksen pituus FRUSH:ssa on kolme minuuttia, minkä jälkeen tuomaristo arvioi pitsauksen. Toisin sanoen kolmessa minuutissa on onnistuttava vakuuttamaan tuomaristo omalla liikeideallaan.

FRUSH kokoaa yhteen kiertotaloutta toteuttavia yrityksiä ja toimintamalleja ympäri Suomen. Tapahtuma on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: kasvuhakuisille yrityksille, startupeille, rahoittajille, kunnille, alan opiskelijoille sekä tutkimuslaitoksille.

FRUSH-tapahtuma Forssan Kehräämöllä Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa 18.-19.9.2019. Lisätietoa ja päivittyvä ohjelma osoitteessa frush.fi. Osallistuminen tapahtumaan ja kilpailuihin ovat maksuttomia.

Lisätietoja pitsauksesta ja FRUSH-tapahtumasta: Forssan Yrityskehitys Oy:n yrityskehittäjä Timo Kärkkäinen, puhelin 050 336 7872.